top of page

Hip check-up

Pas cu Pas invingem displazia de sold

Ecografia de sold la bebelusi este recomandata inca din primele saptamani de viata (2-4 sapt.), intrucat poate depista din timp displazia de sold, care in timp, netratata poate duce la luxatie de sold sau chiar interventie chirurgicala pentru corectare.  La CRON Phoenix, pe langa aceasta oferta promotionala, beneficiati atat de consult si investigatie, cat si de interpetare pe loc a ecografiei plus recomandari pentru posibil tratament si terapie.

Oferta este adresata parintilor cu bebelusii intre 0 si 6 luni.

Oferta_Hip checkup.png
Baby checkup_0-1ani.png

Baby check-up

Pas cu Pas prevenim pentru bucuria vietii de maine

Acest pachet reprezinta de fapt o evaluare globala a copilului cu varsta intre 0 si 1 ani. Mai exact . Aceste investigatii reprezinta primul pas important in depistarea unor afectiuni ca displazia de sold, sinovita si luxatia de sold, picior tal valg, tulburari de miscare, de comportament, epilepsie, autism etc.

Oferta este conceputa si creata pentru a veni in sprijinul parintilor cu bebelusi cu varste intre 0 si 1 ani.

Toddler check-up

Pas cu Pas prevenim pentru bucuria vietii de maine

Intre 1 si 3 ani, copiii incep sa mearga –mai intai sprijinindu-se in maini, apoi folosindu-se de diferite obiecte (masa, scaun etc.), iar in final doar cu un mic ajutor pot merge de unii singuri. Insa, acesti primi pasi sunt extrem de importanti, iar un control de specialitate precoce este recomandat atunci cand constatati aparitia unor diverse probleme: pot incepe sa calce inspre interior sau spre exterior , sau chiar sa aiba probleme de rostire a literelor, de pronuntare a unor cuvinte foarte simple ca „Da” sau „Nu”.

Oferta este conceputa si creata pentru a veni in sprijinul parintilor cu copii cu varste intre 1 si 3 ani.

Toddler checkup_1-3ani.png
Junior checkup_3+ani.png

Junior check-up

Pas cu Pas facem mersul corect

Dupa varsta de 3 ani, ce se mai poate intampla? Sau, de ce ar fi necesare astfel de evaluari ca cele ortopedice, kinetoterapeutice, de dezvoltare personala si test P.A.S.?

Absenta manifestarii unor comportamente la o anumita varsta poate indica o intarziere in dezvoltare. Vorbim aici despre tulburari emotionale (stari de anxietate, panica etc.), comportamentale de tip ADHD (deficit de atentie, hiperactivitate etc.), iar ulterior tulburari de invatare (demotivare, lipsa de concentrare la ore etc.).

Astfel de tulburari pot avea efecte directe asupra copilului – efecte ce duc la aparitia cifozei, lordozei, scoliozei s.a.m.d. Asadar, iata de ce includem in acest pachet si ce reprezinta un (analiza posturala, analiza plantara statica, analiza plantara dinamica/activa)

Oferta este conceputa si creata pentru a veni in sprijinul parintilor cu copii cu varste de peste 3 ani.

Testul P.A.S

Cu cat este descoperita mai devreme orice intarziere in atingerea reperelor unei dezvoltari normale, cu atat interventia pentru remediere este mai eficienta.

 

Ce rol are testul P.A.S.?Mai exact depistarea unor afectiuni ca cifoza, lordoza, scolioza, piciorul tal valg, varus equin etc.

 

Oferta include cate un set de 3 investigatii la pret special: analiza posturala (posturometrie), analiza plantara statica si analiza plantara dinamica.

Oferta_Testul PAS_300lei.png
bottom of page