top of page

SCREENING DE ȘOLD

Pas cu Pas invingem displazia de sold

Ecografia de sold la bebelusi este recomandata inca din primele saptamani de viata (2-4 sapt.), intrucat poate depista din timp displazia de sold, care in timp, netratata poate duce la luxatie de sold sau chiar interventie chirurgicala pentru corectare.  La CRON Phoenix, pe langa aceasta oferta promotionala, beneficiati atat de consult si investigatie, cat si de interpetare pe loc a ecografiei plus recomandari pentru posibil tratament si terapie.

Oferta este adresata parintilor cu bebelusii intre 0 si 6 luni.

Sold.png

SCREENING PICIOARE

Pas cu Pas facem mersul corect

Dupa varsta de 3 ani, ce se mai poate intampla? Sau, de ce ar fi necesare astfel de evaluari ca cele ortopedice, kinetoterapeutice si SCREENING POSTURAL.?

Absenta manifestarii unor comportamente la o anumita varsta poate indica o intarziere in dezvoltare. Vorbim aici despre tulburari emotionale (stari de anxietate, panica etc.), comportamentale de tip ADHD (deficit de atentie, hiperactivitate etc.), iar ulterior tulburari de invatare (demotivare, lipsa de concentrare la ore etc.).

Astfel de tulburari pot avea efecte directe asupra copilului – efecte ce duc la aparitia cifozei, lordozei, scoliozei s.a.m.d. Asadar, iata de ce includem in acest pachet si ce reprezinta un (analiza posturala, analiza plantara statica, analiza plantara dinamica/activa)

Oferta este conceputa si creata pentru a veni in sprijinul parintilor cu copii cu varste de peste 3 ani.

Picioare.png
Postural.png

SCREENING POSTURAL

Cu cat este descoperita mai devreme orice intarziere in atingerea reperelor unei dezvoltari normale, cu atat interventia pentru remediere este mai eficienta.

 

Ce rol are SCREENING-UL POSTURAL.?Mai exact depistarea unor afectiuni ca cifoza, lordoza, scolioza, piciorul tal valg, varus equin etc.

 

Oferta include cate un set de 3 investigatii la pret special: analiza posturala (posturometrie), analiza plantara statica si analiza plantara dinamica.

bottom of page