top of page
Autism Therapy

DEZVOLTARE PERSONALA SI PSIHOLOGIE CLINICA
 

În lumea agitată și complexă de astăzi, găsirea unui echilibru între dezvoltarea personală și gestionarea stresului devine din ce în ce mai importantă. Terapiile logopedice și practicile holistice, precum Access Bars, devin instrumente esențiale în acest proces.

LOGOPEDIE: ATINGEREA POTENȚIALULUI VERBAL 

Pentru mulți copii și adulți, dificultățile de comunicare pot fi obstacole importante în dezvoltarea personală. Terapia logopedică abordează o varietate de probleme, de la dificultăți de pronunție până la tulburări de ritm și fluență a vorbirii. De asemenea, se concentrează pe îmbunătățirea vocabularului și a abilităților de lectură și scriere. Identificarea timpurie a acestor probleme și intervenția adecvată pot face diferența în dezvoltarea copilului și în adaptarea adulților în societate.​

Terapia ABA: Sprijin pentru copiii cu spectru autist

Pentru copiii cu tulburări din spectrul autist, terapia ABA (applied behavior analysis) poate fi o modalitate eficientă de a dezvolta abilități sociale și comportamentale adecvate. Această terapie se concentrează pe învățarea și practicarea comportamentelor sociale și de comunicare, ajutând copiii să se integreze mai bine în mediul lor.

Ready for School
black-overlay.png

Access Bars: Eliberarea blocărilor și gestionarea stresului

Pentru adulții care caută un mod holistic de a gestiona stresul și de a-și îmbunătăți starea generală de bine, practica Access Bars poate fi o opțiune valoroasă. Această terapie non-invazivă se concentrează pe eliberarea blocărilor emoționale, mentale și fizice, prin atingeri ușoare în zonele corespunzătoare ale scalpului. Mulți oameni raportează o stare de liniște și relaxare după ședințele de Access Bars, experimentând o creștere a conștientizării de sine și a stării de bine generală.

Este recomandata pentru probleme ca:

  • anxietate

  • depresie

  • tulburari de somn

  • relatii dificile

  • orice situatie de sanatate si viata ce te pune in dificultate

  • suparari si afectiuni fizic

 

În concluzie, dezvoltarea personală și gestionarea stresului implică adesea o abordare holistică, care să acopere atât aspectele psihologice, cât și cele fizice ale ființei noastre. Prin explorarea și integrarea terapiilor logopedice și a practicilor holistice, putem descoperi resursele necesare pentru a ne atinge potențialul maxim și a trăi o viață echilibrată și împlinită.

Ana_edited_edited_edited.png

Cine sunt eu?

Ana-Maria Anghel 

In calatoria mea spre a cunoaste mai profund acest “domeniu” atat de misterios vast si complex m-am descoperit pe mine in primul rand, pe cei din jurul meu, si ceea ce inseamna sa existi ca om (TRUP), gand (MINTE) si emotii(SUFLET).
Si astfel descoperind puzzle-ul fiintei mele am descoperit cat de usor poti ajuta oamenii sa isi descopere propria fiinta formandu-si si ei propriul puzzle al fiintei si vietii lor, intr –un mod armonios.
Calatoria catre cea mai buna versiune a ta,aici si  acum!

bottom of page