top of page

Abonamentele CRON Phoenix

“Lucrul bine facut e superior lucrului bine spus”(Benjamin Franklin). Acest citat ne reprezinta.

Ne-am propus sa fim un  centru dedicat sanatatii copiilor, specializat in diagnosticarea corecta si tratamentul multidisciplinar ale afectiunilor ortopedice si neuro-motorii la copii cu varste cuprinse intre 0 si 18 ani. Iar, numarul de copii tratati cu succes (peste 1.200 de copii cu afectiuni ortopedice si peste 400 de prematuri si sugari cu deficiente neuro-motorii) reprezinta imboldul de a oferi in continuare servicii de calitate si mai ales bucuria parintilor cand isi vad copii ca sunt bine.

Stim insa, ca este un efort de durata ce necesita putere, incredere, speranta si multa rabdare din partea parintilor. Pe langa zambetele cu care va intampinam zi de zi si cu increderea ca cel mic va fi bine, am creat si aceste abonamente lunare ce reprezinta o forma prin care ne oferim si mai mult sprijinul si intelegerea noastra.

Abonament Kineto 30'

Abonamentul Kineto 30’ include sesiuni integrate terapeutice (kinetoterapie, terapie Vojta, tehnici manuale si miotensive) adaptate in functie de complexitatea cazului.

kineto 30.png

Abonament Kineto 45'

Abonamentul Kineto 45’ include sesiuni integrate terapeutice (kinetoterapie, terapie Schroth, tehnici manuale si miotensive) adaptate in functie de complexitatea cazului.

kineto 45.png
bottom of page