SERVICII

Echipa noastră prezinta abilitați deosebite in relationarea cu copiii si familiile acestora, asigurand servicii de o inalta pregatire profesionala, cu atestate si competente nationale si internationale, de o calitate umana si emoționala ce corespund specificului de varstă careia ne adresam.
Datorită tratamentelor ortopedice si programelor de recuperare efectuate cu succes pentru pacienti din toata tara, suntem mandri de faptul ca tratam zilnic zeci de copii si ii ajutam astfel sa se integreze in mod firesc in societate.

ECOGRAFIA DE SOLD

Istoria explorarii ultrasonografice a soldului la nou-nascut si sugar a inceput in Romania in urma cu aproximativ 10 ani, desi in Europa este prezenta de zeci de ani. La momentul aparitiei sale in Romania, ecografia de sold a fost extrem de controversata si neinteleasa, in lumea medicala.

ECOGRAFIA MUSCULO-ARTICULARA

Ecografia aparatului locomotor (muschi, tendoane, articulatii) este extrem de utila in stabilirea unor diagnistice, de multe ori excluzand necesitatea realizarii unui RMN sau chiar a unei radiografii. Aceasta isi gaseste utilitatea in special la copii, care au o patologie particulara, specifica varstei.

TERAPIE VOJTA

Terapie manuala dezvoltata in perioada anilor '50 de catre profesorul neurolog Vojta. Aceasta stimuleaza Sistemul Nervos Central care sa ofere postura si miscari corecte. Are ca scop eliberarea abilitatilor motorii de la nivelul creierului pentru ca pacientul sa dobandeasca atat o postura corecta cat si o miscare corecta.

TERAPIE SCHROTH

Terapie dedicata afectiunilor coloanei vertebrale, ce are ca scop corectarea tridimensionala a tuturor deficientelor ce apar la nivelul coloanei vertebrale in cele trei planuri dimensional. Aceasta terapie ce se adreseaza atat copiilor (incepand cu varsta de 9-10 ani), cat si adultilor.

ORTOPEDIE PEDIATRICA

Copilul trebuie evaluat si tratat specific, terapia adaptata necesitand o buna cunoastere a bolii copilului cat si o excelenta stapanire a tehnicilor (ortopedice, de recuperare si reeducare), particulare fiecarei varste.