top of page

ECHIPA NOASTRĂ

Dr_Contanu_foto_noBCG.png

Dr. VALENTINA CONTANU

medic specialist Ortopedie Pediatrica

Cu experienta de 20 de ani in domeniu, dr. Contanu este recunoscuta la nivel national ca fiind promotoarea utilizarii la scara larga a ecografiei de sold in maternitati. Specializata in analiza posturala si in tehnica Ponseti pentru tratarea piciorului stramb Varus Equin. A tratat aproximativ 13.000 de copii, 50 de luxatii de sold si peste 250 de displazii de sold. A participat la 120 de interventii chirurgicale, dar a tratat si non-invaziv peste 100 de copii cu picior Varus Equin congenital, prin tehnica PONSETI. 

Scripca_foto_noBCG.png

MIOARA SCRIPCA

Kinetoterapeut, specializari Kinesiology Taping, terapiile Bobath, Vojta si Schroth

Absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport a Universitatii „ Spiru Haret”, Specializarea Kinetoterapie, Mioara a acumulat o experienta de peste 10 ani in terapia Vojta si Schroth. De asemenea, este specializata in recuperarea neuromotorie la copii, precum si in terapii de ultima ora ale scoliozei si ale genunchiului dupa ligamentoplastii

Florin Lixandru_foto_noBCG.png

FLORIN LIXANDRU

kinetoterapeut, specializat in terapia Vojta si terapia Schroth

In cei 10 ani de experienta a dezvoltat programe personalizate in tratamentul de recuperare, prin combinarea tehnicilor invatate de-a lungul timpului si certificate prin atestate profesionale. A recuperat 400 de copii cu afectiuni ortopedice si 200 de prematuri si sugari cu deficiente neuro-motorii. A tratat si recuperat peste 150 de copii cu pareze cerebrale si afectiuni neuro-motorii si peste 150 de copii cu scolioze.

DElia Gioada - Copy.png

DELIA GIOADA

Kinetoterapeut, terapeut certificat in tehnici osteopate, specializari Terapiile Bobath si Schroth, Kinesiology Taping,  Recuperare neuromotorie

Pasiunea Deliei s-a dezvoltat progresiv, de la dorinta de a-si rezolva propriile probleme ortopedice. Acum, 10 ani mai tarziu a transformat terapia in arta. A absolvit Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport (UNEFS) in 2011, urmata de un Master in Recuperare si Reeducare neuromotorie in 2013. In prezent, urmeaza cursurile de Medicina chineza si in viitorul apropiat va obtine specializarea ca terapeut in Osteopatie biodinamica.

Dr Ghita_foto_noBCG.png

Dr. LUCICA GHITA

medic specialist Neurologie Pediatrica

Dr. Lucica Ghita are peste 15 ani de experienta profesionala in neurologia pediatrica. Diagnosticheaza si trateaza o arie vasta de afectiuni neurologice atat la prematuri cat si la copii de varste mai mari. Dna Dr. Ghita are competente si in efectuarea examenului prin Electroencefalograma (EEG) la copii si bebelusi.

bottom of page