ECHIPA NOASTRA

Dr. VALENTINA CONTANU

medic specialist Ortopedie Pediatrica

Cu experienta de 20 de ani in domeniu, dr. Contanu este recunoscuta la nivel national ca fiind promotoarea utilizarii la scara larga a ecografiei de sold in maternitati. Specializata in analiza posturala si in tehnica Ponseti pentru tratarea piciorului stramb Varus Equin. A tratat aproximativ 13.000 de copii, 50 de luxatii de sold si peste 250 de displazii de sold. A participat la 120 de interventii chirurgicale, dar a tratat si non-invaziv peste 100 de copii cu picior Varus Equin congenital, prin tehnica PONSETI. 

ANA-MARIA ANGHEL

Psihoclinician, Psihoterapeut

Absolventa a Facultatii de Sociologie –Psihologie Bucuresti, cu atestat in Psihologie clinica si Psihoterapie, precum si certificat in Tulburari de spectru autist. Ana-Maria are experienta de aproape 10 ani in in evaluare psihologica, logopedie, cursuri de parenting si terapie ABA (Analiza Aplicata a Comportamentului).

CRISTINA FARCASANU

Kinetoterapeut,

specializari terapie manuala, 3C

Pornind de la pasiunea pentru sanatatea si dezvoltarea armonioasa a copiilor, Cristina a transformat totul intr-o profesie in continua formare si dezvoltare. Cu experienta de aproape 10 ani in terapia manuala, specializata in terapia 3C, Cristina trateaza mai ales copii cu autism, Sindrom Down sau ADHD

FLORIN LIXANDRU

kinetoterapeut, specializat in terapia Vojta si terapia Schroth

In cei 10 ani de experienta a dezvoltat programe personalizate in tratamentul de recuperare, prin combinarea tehnicilor invatate de-a lungul timpului si certificate prin atestate profesionale. A recuperat 400 de copii cu afectiuni ortopedice si 200 de prematuri si sugari cu deficiente neuro-motorii. A tratat si recuperat peste 150 de copii cu pareze cerebrale si afectiuni neuro-motorii si peste 150 de copii cu scolioze.

MIOARA SCRIPCA

Kinetoterapeut, specializari Kinesiology Taping, terapiile Vojta si Schroth

Absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport a Universitatii „ Spiru Haret”, Specializarea Kinetoterapie, Mioara a acumulat o experienta de peste 10 ani in terapia Vojta si Schroth. De asemenea, este specializata in recuperarea neuromotorie la copii, precum si in terapii de ultima ora ale scoliozei si ale genunchiului dupa ligamentoplastii

Dr. LUCICA GHITA

medic specialist Neurologie Pediatrica

Dr. Lucica Ghita are peste 15 ani de experienta profesionala in neurologia pediatrica. Diagnosticheaza si trateaza o arie vasta de afectiuni neurologice atat la prematuri cat si la copii de varste mai mari. Dna Dr. Ghita are competente si in efectuarea examenului prin Electroencefalograma (EEG) la copii si bebelusi.

ANDREI LEFTER

Kinetoterapeut, specializari Terapie Manuala, Recuperare Sportiva, Kinesiology Taping

Este licentiat in Kinetoterapie si motricitate speciala, precum si specializat in medicina traditionala chineza. Cu experienta de aproape 10 ani in recuperare post operatorie și cresterea conditiei fizice a sportivilor, Andrei foloseste tehnicile din osteopatie si adapteaza terapiile la nevoile pacientului.

CRON Phoenix
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si vei primi informatii despre ofertele noastre speciale

Contact

Adresa

Piata Pache Protopopescu 9

Bucuresti 030167

©2021 Cron Phoenix. Made with ♥️ by Kodingtech