top of page
vizual _landscape campanie Pas cu PAS.png

Campaniile PAS CU PAS pentru sănătatea copiilor

Kineto.png
black-overlay.png

Scopul campaniei Pas cu Pas este de a evidenția faptul că anumite afecțiuni neuro-motorii necesită înțelegere, diagnosticare corectă, tratamentul corect și indicat în funcție de vârsta copilului, dar mai ales că timpul este factorul cheie. Mai exact deciziile corecte și informate luate la timp vor decide categoric viitorul sănătății copilului tău.

 

Unul dintre obiectivele – component al acestei campanii îl reprezintă vindecarea copiilor ce suferă de displazie de șold. Care sunt simptomele, cum poate fi diagnosticată eficient și care sunt pașii de tratament în vederea vindecării – la aceste întrebări găsiți răspunsurile AICI

”Mai bine o ecografie de sold azi, decât un mers schiopătat mâine!” (890 x 200 px).png

Campania Pas cu Pas invingem displazia de sold

black-overlay.png
black-overlay_edited.png

Este campania prin care specialiștii CRON- Phoenix doresc să atragă atenția părinților asupra importanței ecografiei de șold ca metodă de screening pentru toți bebelușii de până în 6 săptămâni.

 

Există nenumărate ”mituri urbane” conform cărora doar anumiți bebeluși sunt eligibili pentru ecografia de șold sau că băieții sunt mult mai puțin predispuși la displazia de șold, acestea fiind doar câteva dintre cele mai populare enunțuri false despre ecografia de șold.

 

”Am văzut îngrijorător de multe cazuri de copii care au ajuns prea târziu la medicul ortoped pentru ecografie de șold, la care acest prea târziu a însemnat o inițiere a tratamentului tardivă și chiar efecte pe termen lung asupra integrității copilului”, explică Dr. Valentina Contanu, medic ortoped pediatru la CRON-Phoenix.

Timpul este cheia! Iar, diagnosticarea și tratamentul corecte la timp îl vor ajuta pe copil să meargă, să nu sufere de handicap.

Comparatie_abordare clasica vs CRON_displazie.png

Accesează acest link pentru oferta specială valabilă în cadrul acestei campanii.

 

Alte campanii marca ”Pas cu Pas„ în curând…

bottom of page