top of page
Kids Racing

CINE SUNTEM

CRON – Phoenix este un centru dedicat sanatatii copiilor, specializat in diagnosticarea corecta si tratamentul multidisciplinar ale afectiunilor ortopedice si neuro-motorii la copii cu varste cuprinse intre 0 si 18 ani.
Centrul nostru reuneste atat specialisti cu experienta profesionala de peste 20 de ani, care au diagnosticat si urmarit cazuri medicale speciale, cat si aparatura performanta care sprijina activitatea medicala.
Echipa noastra abordeaza cazurile multidisciplinar astfel ca un copil cu o afectiune neuro-motorie este examinat medical (ortopedic, pediatric si neurologic) si este evaluat si ghidat spre tratament recuperator de catre specialistii nostri in kinetoterapie.
De asemenea, parintii sau familiile extinse ale copiilor cu afectiuni neuro-motorii grave pot beneficia in cadrul centrului nostru si de evaluare si consiliere psihologica pentru a trece mai usor peste perioada dificila de recuperare a celui mic.
In plus, in centrul CRON-Phoenix stim cat de importanta este miscarea pentru sanatatea si integritatea copiilor, de aceea, recomandam activitatile sportive celor mici. Mai mult, am dezvoltat programe de sport adaptate nevoilor copiilor in functie de varsta si de particularitatile lor. Aflati mai multe de aici.
In acest mod, la CRON-Phoenix reducem timpii de asteptare pentru pacienti si reusim sa personalizam programele de recuperare pentru fiecare pacient in parte.

bottom of page