top of page
posturometrie_analiza.jpeg

Testul P.A.S

Cu cat reusim sa depistam mai devreme intarzierile, asimetriile sau deformarile, cu atat interventia, prin kinetoterapie, pentru remediere este mai eficienta. De aceea ne concentram pe diagnosticare corecta si precoce.

black-overlay.png

Copiii invata sa mearga singuri in jurul varstei de 1 an, iar in urmatorii ani isi dezvolta echilibrul si forta musculara. Deja, cand ajung la varsta de 2 ani cei mici reusesc sa urce scarile, iar la 3 ani ar trebui sa poata sta intr-un picior. De la varsta de 4 ani copiii pot urca si cobori scarile ca un adult, pot sari intr-un picior sau altul si invata sa mearga pe varfuri si pe calcaie. Desigur, fiecare copil se dezvolta in ritmul sau iar unii vor atinge aceste etape motorii mai devreme, in timp ce altii o vor face mai tarziu.

Pentru a va asigura ca cel mic se dezvolta normal, incepand cu varsta de 2 ani si jumatate, sau de la momentul in care poate sa stea 10 minute in aceeasi pozitie, puteti solicita opinia unui medic specialist care sa analizele mersul si postura copilului. Vizita este cu atat mai necesara cu cat exista situatii in care, din diverse cauze, cele mai frecvente fiind deformarile osoase sau musculare, cei mici intampina probleme cu mersul.

Ce rol are testul P.A.S.?

Sa depisteze orice anomalie a posturii, a mersului si a picioarelor. Mai exact depistarea unor afectiuni ca cifoza, lordoza, scolioza, piciorul tal valg, etc.

 

*Nota: La cerere, puteti solicita doar una dintre cele 3 investigatii. Lista de preturi o gasiti AICI.

Oferta „Testul P.A.S.” include un set de 3 investigatii la pret special: a. Mai multe detalii AICI.

Iata ce presupune fiecare dintre aceste investigatii – cand e nevoie sa fie facute, cum se realizeaza si ce anume depisteaza.

bottom of page