fbpx
Loading...
SERVICII2019-03-13T19:49:38+00:00

SERVICII OFERITE

Echipa noastră prezinta abilitați deosebite in relationarea cu copiii si familiile acestora, asigurand servicii de o inalta pregatire profesionala, cu atestate si competente nationale si internationale, de o calitate umana si emoționala ce corespund specificului de varstă careia ne adresam.
Datorită tratamentelor ortopedice si programelor de recuperare efectuate cu succes pentru pacienti din toata tara, suntem mandri de faptul ca tratam zilnic zeci de copii si ii ajutam astfel sa se integreze in mod firesc in societate.

Ecografia de șold

Istoria explorării ultrasonografice a șoldului la  nou-născut și sugar a început în România în urmă cu aproximativ 10 ani, deși în Europa este prezentă de zeci de ani. La momentul apariției sale în România, ecografia de șold a fost extrem de controversată și neînțeleasă, în lumea medicala .

Ecografia musculo-articulară

Ecografia aparatului locomotor(mușchi, tendoane, articulații) este extrem de utilă în stabilirea unor diagnostice, de multe ori excluzând necesitatea realizării unui RMN sau chiar a unei radiografii. Aceasta își găsește utilitatea în special la copii, care au o patologie particulară, specifică vârstei.

Terapie Vojta

este o terapie manuala dezvoltata in perioada anilor 50 de catre profesorul neurology Vojta. Este o terapie de stimulare a Sistemului Nervos Central care sa ofere posture si miscari corecte. Terapie Vojta are ca scop eliberarea abilitatilor motorii de la nivelul creierului pentru ca pacientul sa dobandeasca atat o postura corecta cat si o miscare corecta.

Terapie Schroth

este o terapie dedicata afectiunilor coloanei vertebrale, ce are ca scop corectarea tridimensionala a tuturor deficientelor ce apar la nivelul coloanei vertebrale in cele trei planuri dimensionale. Este o terapie ce se adreseaza atat copiilor (incepand cu varsta de 9-10 ani) , cat si adultilor.

Ortopedie Pediatrică

Copilul trebuie evaluat și tratat specific, terapia adaptată necesitând o buna cunoaștere a bolii copilului cât și o excelentă stăpânire a tehnicilor (ortopedice, de recuperare și reeducare), particulare fiecărei vârste.

CONTACT!