KIDS WORKOUT

PROGRAM DE SPORT DEDICAT COPIILOR

AEnB2UoVh_HQUEKn2hN-NGVsHu3GTrPEiaKQBOAE
black-overlay.png

Destinat copiilor supraponderali, celor care doresc sa faca miscare, precum si celor care doresc sa adopte un stil de viata sanatos.

Programul contine elemente de aerobic, fitness, exercitii functionale, elemente de box si arte martiale, pilates si streching, intr-o imbinare atragatoare pentru copii.

Antrenamentele se desfasoara prin intermediul jocurilor, dar si a altor tehnici menite sa  mentina vie atentia copiilor si sa stimuleze dorinta de a  participa la aceste clase.

In cadrul cursurilor, participantii vor fi consiliati nutritional, astfel incat sa isi poata insusi si aplica regulile de nutritie necesare adoptarii unui stil de viata sanatos.

Zoomba kids.png
black-overlay.png
black-overlay_edited.png

Zumba

Zumba kids

Zumba kids este un program interactiv si distractiv, creat special pentru copii. Zumba kids combina muzica, miscarea si socializarea, oferind copiilor o portie zdravana de energie si distractie!

Coregrafiile si jocurile abordate sunt adaptate fiecarei grupe de varsta.


Grupe de varsta:
• 4 - 6 ani - Zumba kids jr.

• 7-12 ani – Zumba kids

Zumba® este o clasa de dans-fitness care combina ritmuri rapide si lente ce tonifica si sculpteaza corpul folosind o abordare aerobica / de fitness pentru a obtine un echilibru unic mixt de cardio si beneficii de tonifiere musculara.

Programul Zumba® integreaza cateva dintre principiile de baza ale aerobicului, antrenamentelor de interval si ale rezistentei pentru a maximiza puterea calorica, beneficiile cardiovasculare si tonifierea totala a corpului.

Zumba fitness este o clasa destinata adolescentilor si adultilor.

anupam-mahapatra-Vz0RbclzG_w-unsplash.jpg
black-overlay.png

Yoga kids are beneficii incredibile in ceea ce priveste dezvoltarea corporala si cea psihologica a copiilor. Yoga kids contribuie la dezvoltarea fortei, mobilitatii si flexibilitatii, ajuta la constructia unui sistem osos puternic si a unei imunitati crescute.

Yoga kids invata copii sa isi foloseasca respiratia pentru a se relaxa si a-si controla emotiile.

Este o clasa destinata copiilor cu varste cuprinse intre 5-8 si 9-12 ani.

Yoga kids


 
Luni si Vineri     →     18.00 – 19.00
Miercuri si Joi   →     19.00 – 20.00
Sambata       →     10.00 – 11.00

*NOTA: Toate clasele dureaza 50 min.

PROGRAM

kids_joy_1.png

Pachetul JOY
4 ședințe/lună

160 Lei

kids_boost_1.png

    Pachetul BOOST
8 ședințe/lună

280 Lei

Sănătatea este o prioritate pentru noi și luăm toate măsurile pentru ca centrul CRON Phoenix să rămână un mediu sigur. Astfel:

1. Capacitatea claselor este de până la 8 persoane/ședință pentru a asigura distanța recomandată;

2. Intervalul de timp dintre ședințe a fost prelungit la 20 de minute pentru a efectua procedurile de curățenie și dezinfectare;

3. Am plasat dispozitive extra de dezinfectare.

Pentru informatii si inscrieri, contactati-ne la
 
0790.667.941