KIDS WORKOUT

Program de sport adecvat copiilor

Destinat copiilor care vor sa faca miscare, dar si copiilor supraponderali care vor sa ajunga la o greutate potrivita vârstei lor, programul de sport initiat de Phoenix, KIDS WORKOUT, reuneste sportul cu elemente de kinetoterapie astfel incât cei mici sa nu sufere accidentari sau contracturi musculare. Este, de asemenea, potrivit si pentru familiile care vor sa-i ghideze pe cei mici catre un stil de viata activ si echilibrat
Programul contine elemente de aerobic, dans, exercitii functionale, elemente de box si arte martiale, pilates si streching, intr-o imbinare atragatoare pentru copiii cu vârste de peste 7 ani.
Antrenamentele se desfasoara prin intermediul jocurilor dar si al altor tehnici menite sa mentina atentia copiilor si sa stimuleze dorinta de a participa la clase.
Grupele sunt formate dintr-un numar restrâns de copii (6-8 copii), iar in cadrul cursurilor, micii participantii vor fi consiliati nutritional astfel incât sa isi poata insusi si aplica regulile de nutritie necesare unui stil de viata sanatos si echilibrat.
In plus, in cazul familiilor cu mai multi copii, fratii pot participa impreuna la aceleasi cursuri, programul fiind adaptat specificului vârstelor tuturor participantilor.

kids-workout.jpeg

©2019 by Phoenix. Proudly created by KodingTech