MEDICINA SI SPORT

CRON – Phoenix este o clinica medicala specializata in tratamentul afectiunilor ortopedice si neuro-motorii ale copilului, dezvoltand programe de recuperare medicala specifice si personalizate pe nevoile fiecarui pacient.

ORTOPEDIE PEDIATRICA

Consultul la medicul ortoped pediatru poate să înceapă la orice vârstă, dar în cazul anumitor afecțiuni este nevoie de consult chiar din prima lună de viață. Specialiștii noștri pot diagnostica sute de afecțiuni ortopedice, de la cele mai simple la cele mai complexe, fie că este vorba despre afecțiuni congenitale sau dobândite

KINETOTERAPIE

Programele de kinetoterapie se fac in centrul CRON-Phoenix fie la indicația medicului ortoped din centrul nostru, după diagnosticare, fie la indicația medicilor din alte clinici din București și din țară. Acestea vor fi adaptate si modificate în funcție de evoluția stării de sănătate a copiilor.

ECOGRAFIA DE SOLD

Una dintre cele mai importante investigații de ortopedie pediatrică din viața unui bebeluș este ecografia de șold, singura metoda de depistare precoce a defectelor de formare a șoldurilor. Cu ajutorul ecografiei de șold, medicul ortoped pediatru poate să stabilească cea mai bună metodă de tratament minim-invaziv pentru corectarea timpurie a șoldului.

DEZVOLTARE PERSONALA SI PSIHOLOGIE CLINICA

Ședințele de dezvoltare personală, pshihoterapie și evaluare clinică la copii sunt efectuate în cadrul clinisii CRON-Phoenix de către un psiholog cu experiență în lucrul cu cei mici. Aceștia pot fi abordați atât în ședințe private cât și în sesiuni de grup sau de familie.

PROIECTE

kids-workout.jpeg

KIDS WOKOUT

Program de sport adecvat copiilor

SCOALA PARINTILOR

Workshop-ul de parenting care te ajuta sa fii prieten cu copilul tau

POSTUMETRIE

Copilul tău stă cocoșat? Află cum poți să-l ajuți!

Valentina Contanu.jpg
Florin Lixandru.jpg

VALENTINA CONTANU

Medic ortoped pediatru

FLORIN LIXANDRU

Kinetoterapeut

CONTACTEAZA-NE

PROGRAM

Luni 10:00 — 15:00

Marti 10:00 — 15:00

Miercuri 10:00 — 18:00

Joi 10:00 — 18:00

Vineri 10:00 — 18:00

Sambata Închis

Duminica Închis

Str. Semicercului, nr 10, Sector 1, Bucuresti

+40 721 863 958

©2020 by Phoenix. Proudly created by KodingTech